Ajándékoló

Válj eggyé a pillanattal!

Alkossunk együtt

Alkossunk együtt

Vali Világa


Egy hónapban, több hétvégi napon, és több helyszínen tartok Vali világa foglalkozásokat! A dekupázs technika jó voltából gyönyörű tárgyak kerülnek ki a kezeink közül. Szakértelmemmel, lelkesedésemmel segítelek és a hangulatért sem kell a szomszédba menni! Eddigi vendégeim elmondása szerint, általam döbbentek rá, hogy nekik is van kézügyességük és tudnak ők is alkotni! Időnként hívok vendégoktatókat, akiktől egyéb alkotói technikákat lehet még elsajátítani.

Aktuális foglalkozásomat a facebook oldalam eseményei között keresd!

Megnézem!

Egymásra épülő tanfolyamok


Lehetőséged lesz különböző egymásra épülő technikák elsajátítására is, amit egy foglalkozáson nem tudsz megvalósítani. Amikor például a díszítendő alapanyagot is Te magad készíted el. A folyamatok leírásáról írásos dokumentumot is biztosítok részedre, hogy otthon is könnyedén tudj kreatívkodni, ha erre szottyan kedved! Természetesen az ilyen jellegű tanfolyamok elvégzését követően sem hagylak magadra, bármikor elakadsz, kereshetsz nyugodtan és segítek.

Tudj meg többet!

Egyéni óra


Ha te magad szeretnéd az ajándékot elkészíteni, vagy felújítani, arra is van lehetőség. Ez történhet egyéni, egy alkalmas foglalkozás keretén belül, ahol minden figyelmem csak a tiéd. Ekkor az óradíjam 1000.-Ft/óra + a megbeszéltek szerinti díszítendő alapanyag ára. Az alkotáshoz szükséges festékeket, ecseteket, egyéb szükséges kellékeket biztosítom részedre. Időpont egyeztetések szükségesek, melyek lehetnek hétköznap esték vagy hétvégék is.

Kérj időpontot!

Kézműves gyermekfoglalkozás


A gyermekek szeretnek alkotni, mutatják meg kézügyességüket, készítenek saját kezűleg ajándékot. A kézműves foglalkozások lekötik a gyermekek figyelmét, sőt fejlődik kézügyességük, kreativitásuk. A kézműves gyermekfoglalkozások beilleszthetőek gyermekzsúrba, de akár karácsonyi buli-, mikulás party-, húsvéti-party keretein belül is alkothatnak közösen a gyerekek valami csodaszépet. Tavasztól őszig a nagy kertben a friss levegőn is rendezhető az összejövetel.

Tudj meg többet!

Bérlet


Lehetőséged van négy alkalmas bérlet megvásárlására, melyből az egyik foglalkozás árát ajándékba kapod. Érdemes egy ilyen bérletet akár akkor igénybe venni, ha több egymást követő ünnepre saját kezű ajándékok készítését szeretnéd, vagy az egymásra épülő kurzusok igénybe vételénél is előnyös. Egy alkalom 4000.-Ft és három órás, négy alkalom 12000.-Ft és az első foglalkozáskor fizetendő egy összegben. Ha külön igény merül fel egy komolyabb alapanyagú tárgy elkészítésére, beszerzésére, akkor ez az ár módosulhat és a különbözet pluszban fizetendő. A négy alkalmas bérlet a kiváltástól számított 90 napon belül felhasználandó. Időpont egyeztetések szükségesek, melyek lehetnek hétköznap esték vagy hétvégék is. A bérletet felhasználhatod a meghirdetett Vali világa három órás foglalkozására, vagy ajándékba is vásárolhatod.

Vedd meg most!

Tagság a facebook zárt csoportba


A technikák elsajátítása mellett fontosnak tartom az együtt alkotás örömét, tapasztalatait, jótékony hatását is megmutatni. Ha részt veszel foglalkozásaimon automatikus tagságot nyersz a Preventív egészség megőrző kreatívkodás facebook zárt csoportjába. Itt folyamatosan figyelemmel kísérheted a munkáinkat, eseményeinket és kommunikálhatunk a foglalkozásokon kívül is. Inspirállak sok érdekes cikkel és új technikák megmutatásával, melyekkel akár otthon is könnyen megbirkózhatsz.

Megnézem

Facebook

Pinterest

Google Plus