Ajándékoló

Válj eggyé a pillanattal!

Ajándékozz szívvel

Ajándékozz szívvel

Személyre szabott ajándékok készítése


Leveszem válladról az ajándék kigondolás és elkészítés – számomra édes - terhét. Néhány ünnep, amikor segítségedre lehetek; névnap, születésnap, ballagás, pedagógusnap, évzárók, gyereknap, anyák napja, apák napja, húsvét, mikulás, karácsony, valentin nap, vagy csak úgy. Ha sürgősen van szükséged ajándékra, nézz szét a Meska vagy Facebook boltomban, biztosan találsz olyat, ami elnyeri az ajándékozott tetszését.

Nézelődj Meska boltomban! Nézz körül a Facebook boltomban!

Felújítás, vintage stílus


Régi, megunt, kisebb háztartási edények, eszközök új köntösbe öltöztetése, felújítása. Mivel nem cél a rendeltetésszerű használat, ezért akár funkcióját vesztett bútorok és használati tárgyakat is újra felhasználhatunk. Az átalakítandó tárgyak régiesítése, mechanikus úton, koptatással, csiszolással történik. Ezt elkészítem számodra én is, de kezdő alkotóknak segítek az alapok letételében, különböző felületek (pl. üveg, fa, papír, hungarocell, kerámia, fém, festővászon) munkálásában, különböző díszítendő elemek (pl. szalvéta, rizspapír, decopauge papír) felületre történő felvitelében és egyéb technikák, trükkök megmutatásában. Amennyiben igény van rá, egy otthoni alap csomag összeállítását is megtervezem számodra. Közös felújítást követően már bátrabban fogsz neki otthon te is egy kisebb átalakításnak.

Kérj ajánlatot!

Ajándék utalvány


Félsz, hogy nem döntesz jól az ajándék választásában, akkor ne bízd a véletlenre, ajándékozz ajándék utalványt! Ha szeretnél élményt adni ajándékba, akkor szintén az ajándék utalvány erre a legjobb megoldás, mert nem csak ajándék vásárlására, hanem a Vali világa foglalkozásokon való részvételre is beváltható. Erre az esetre ajánlom még figyelmedbe a bérlet ajándékozási lehetőségét is.

Megveszem

Facebook

Pinterest

Google Plus