Ádám Valéria

Üdvözöllek!

Ádám Valéria vagyok! Régóta foglalkozom kereszt szemes és gobelinhímzéssel, a kreatív-hobbi az újdonságok közé tartozik.

Folyamatos tovább képzésem mellett, már foglalkozásokat is tartok. Egyik kedvenc alkotásom a régi dolgok újjá alakítása, vagy a rég elfeledett használati, retro tárgyak új köntösbe öltöztetése.

Nagyon szeretek természetben található anyagokkal dolgozni. Értem ez alatt akár a fatörzset, tököt, gombát, faleveleket.

Szeretek egy szép hangulatot megmutatni, létrehozni. Ezért lett a nevem is Ajándékoló. Mert így szeretnék segíteni neked, hogy az általam elkészített alkotásokkal előidézhesd te is ezt a hangulatot és örömet okozz szeretteidnek, vagy saját magadnak is.

Az egymásra épülő kurzusaimmal pedig segíteni szeretnék abban, hogy akár Te magad is elkészíthesd az ajándékot. Mert alkotni, ajándékozni jó!

Ha elakadsz, nincs ötleted, nincs időd, de szeretnél örömet okozni másoknak, bármilyen alkalomra, akkor a legjobb helyen jársz. Keress bátran és az Ajándékoló segítségedre lesz:)

Elkötelezett híve vagyok a természetvédelemnek, így az újra hasznosításnak is. Rengeteg ötlettel várlak ennek megmutatásában is, melyekkel akár a foglalkozásaimon is találkozhatsz.

Célom, hogy az alkotás örömét átadhassam, hogy az együtt alkotást megízlelhesd. A későbbiekben meghirdetett eseményeim pedig nem csak felnőtteknek szólnak majd, hanem gyerekeknek is, sőt családoknak is. Figyeld őket és nem fogsz csalódni!

Garantált a siker-, az összefogás érzése, az alkotás öröme! Sikerülni fog kinn hagyni a hétköznapokat és feltöltődve, rengeteg tapasztalattal, jó érzéssel hagyod itt kis műhelyemet, ahova természetesen visszavárlak. Akár rövid látogatásra, vásárlásra, akár a meghirdetett eseményeimen keresztül. A hangulat biztosítása, alkotás örömének átadása az én dolgom, kóstolj bele, próbáld ki és élvezd! :)

Megtetszett valami? Jelentkezz egy foglalkozásra, és készítsd el magad!

Elérhetőségeim